Fa-Alu ablak 2019-05-02T13:08:05+00:00

Fa-Alu ablakok

A NIVIMO fa-alu ablakok a nyílászárók modern generációját képviselik, ötvözve az alumínium szilárd tartósságát a fa természetességével az aktuális építészeti trendek jegyében.

A gondosan válogatott I. osztályú hiba- és vetemedésmentes fenyő, tölgy vagy meranti fa alapanyag és a fa szerkezet külső oldalát borító alumínium burkolat gondoskodik a NIVIMO fa-alu ablakok hosszú élettartamáról, esztétikai és funkcionális előnyöket nyújt és megkönnyíti a nyílászárók karbantartását.

A kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, rendkívül könnyen kezelhető NIVIMO fa-alu ablakok és ajtók beépítésével megrendelőink minden esztétikai, funkcionális és energiahatékonysági elképzelése megvalósíthatóvá válik.

Passzív házak kivitelezése esetén megfelelő választás a németországi Darmstadt Passzívház Intézet (Passivhaus Institut) hivatalos minősítési rendszerének is megfelelő PURO PASSIVE típusú fa-alu ablak és tolóajtó.

Legyen szó akár lakóházakról, akár szolgáltató vagy ipari létesítményekről, a NIVIMO fa-alu ablakok és ajtók minden esetben tökéletesen illeszkednek az épület homlokzati stílusához, ugyanakkor a belső terekben is kellemes, meleg légkört teremtenek.

Ajánlatkérés