Fa bejárati ajtó 2019-05-02T13:24:57+00:00

Fa bejárati ajtók

A NIVIMO által forgalmazott fa bejárati ajtók biztonsági, minőségi és esztétikai szempontból egyaránt illeszkednek kínálatunkba, megvalósítva megrendelőink legkülönbözőbb elképzelését.

A CAL vállalatcsoport közel 100 főt foglalkoztató 2800 m2-es üzemében készült fa bejárati ajtók a legkorszerűbb innovációs technológiák alkalmazásának és a modern vállalatirányítási rendszernek köszönhetően nagy népszerűségre tettek szert Európa-szerte.

A fa örök és tagadhatatlan nemességének valamint az egyedi igényekre szabott, korszerű gyártási technológiának köszönhetően, a CAL fa bejárati ajtók nem csupán az új építésű ingatlanokba kerülhetnek beszerelésre, de a műemlékvédelem alatt álló épületek nyílászáró cseréje során is kiválóan alkalmazhatók, hiszen tökéletesen illeszkednek a külső homlokzati képbe.

A környezettudatos anyagfelhasználással előállított CAL fa bejárati ajtók a széles választék mellett a betörésvédelemre, az energiahatékonyságra és a modern kiegészítőkre helyezett hangsúly révén a tervezők és a végfelhasználók egyre többen választják termékeinket Magyarországon is.

Ajánlatkérés