Fa és Fa Alu Ablakok és Ajtók ORIGINAL without VELUX 2019-07-17T09:00:19+00:00

Kedves Látogató!

Európa legnagyobb fa nyílászáró gyártó és forgalmazó cégcsoportjának disztribútoraként, cégünk a Nivimo márkanév alatt kezdte meg magyarországi működését. Az első osztályú fa alapanyagok (meranti, tölgy, fenyő) használata, a csaknem fél évszázados szakmai tapasztalaton alapuló stabil gyártói háttér, valamint a modern vállalatirányítási rendszer ötvözete garantálja a termékeink kiemelkedő minőségét.

Az immáron hazánkban is elérhető prémium kategóriájú ablakok és ajtók egyedülálló jellegét az igényes anyaghasználat, a fa és az alumínium harmonikus kombinációja adja.

A Nivimo modern, innovatív és környezetbarát megoldásait felhasználva arra törekszünk, hogy a nemzetközi színvonalú, igényes építészet területén vezető szerepet töltsünk be a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő fa nyílászárók gyártói és forgalmazói között.

A tervezés, a gyártás és a beépítés folyamatát támogató modern információtechnológiai háttérnek, valamint a vevőkkel való folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően garantáljuk vásárlóinknak, hogy otthonukba minden esetben az egyedi igényeikre szabott fa nyílászárók kerülnek beszerelésre.

A Szépvölgyi úton található bemutatótermünkben kínálatunk legjavát személyesen is megtekinthetik az érdeklődők, szakmai tanácsadóink útmutatásával.

Inwido cégcsoport

A csaknem 4000 alkalmazottat foglalkoztató cégcsoport Európa számos országában rendelkezik képviselettel. Dániában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Észtországban, Németországban, Litvániában, Írországban, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban és Ausztriában mintegy 20 ismert helyi nyílászáró márka, többek között Elitfönster, SnickarPer, Hajom, Hemmafönster, Outline, Tiivi, Pihla, Diplomat és Sokolka forgalmazását végzi.

Az Inwido 2017-ben 650 Millió EUR nettó árbevételre tett szert. A csoport székhelye Svédországban, Malmőben található.

Miért fa?

A 2004 óta a svéd tőzsdén jegyzett Inwido cégcsoport által gyártott és forgalmazott nyílászáró márkák története évszázados múltra tekint vissza, hiszen az első termékeiket 1811-ben dobták piacra és a svédországi Lenhovdában 1924-ben alapított gyáruk működése csaknem száz éve töretlen.

Az anyaghasználat iránti elköteleződésünket az elmúlt évtizedekben időről-időre megjelenő új divatirányzatok pillanatnyi térhódításai sem ingatták meg. Ma már bebizonyosodott, hogy jól döntöttünk, hiszen a fa nyílászárók iránti kereslet évről-évre növekszik, visszahódítva egykori népszerűségét.

Bizonyára Ön is lelkes híve a természetes anyaghasználatnak, a környezetbarát megoldásoknak és a fa örök és tagadhatatlan nemességének, hiszen ezt az oldalt böngészi. Ha mégis maradt még megválaszolatlan kérdése ebben a témában, íme néhány gondolat, amely elősegítheti a döntését.

Miért érdemes fa nyílászárókat választani?

Esztétika

A szépségét meleg árnyalatának, különleges strukturájának és az évgyűrűiből kirajzolódó egyedülálló mintájának köszönheti. A fát kellemes megérinteni.  Alkamazásával az egész épület esztétikai megjelenése, minősége magasabb szintre kerül. Nemességükkel a fa nyílászárók az egész épület presztizsértékét kihangsúlyozzák, jelezve a belső terek igényes, elegáns kialakításának módját.

Kiváló ár/érték arány

A fa nyílászárók ár/érték aránya kiváló. Az újépítésű ingatlanok között egyre nagyobb arányt képviselnek a színvonalas fa ablakok és ajtók beépítésével készült épületek.

Biztonság

Tűz esetén, a műanyagból készült nyílászárókkal ellentétben, a fa ablakok nem bocsátanak ki veszélyes gázokat az égés során. Míg egy műanyag nyílászáró elolvad, a fa nyílászárók az impregnálásnak köszönhetően megőrzik teherbíró képességüket egészen addig, amíg az üvegtábla ép marad.

Korszerű technológia

A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a jelenleg alkalmazott legkorszerűbb gyártási és festési eljárások garantálják a fa nyílászárók magas minőségi színvonalát és megnövekedett élettartamát.

Kiváló technikai paraméterek

A hőszigetelő üvegszerkezet a legszigorúbb energiahatékonysági mutatóknak is megfelelő hőveszteségi értéket biztosít (Uw= 0,8 W/m2K). Vásárlóink 2 és 3 rétegű üvegezés közül választhatnak.

Környezettudatosság

A faanyag megmunkálása és a fa nyílászárók előállítása jóval kevesebb energiafelhasználással és alacsonyabb károsanyag kibocsátással jár, mint a műanyag ablakok és ajtók esetében. A fából készült nyílászárók szinte 100%-ban újra felhasználhatók különböző gyártási folyamatokban, ám ha mégsem kerülnek újrahasznosításra, garantált a természetes lebomlásuk.

 Nagyobb mozgástér

A fa alapanyag – a szerkezeti szilárdságának köszönhetően – lehetővé teszi a szabványostól eltérő, egyedi méretű és formájú ablakok és erkélyajtók gyártását. Ez nagyobb mozgásteret biztosít a tervezéssel megbízott szakemberek számára a klasszikus és a modern stílusban épülő házak esetében egyaránt.

Ajánlatkérés