Fa nyílászárók 2019-04-15T09:00:04+00:00

Fa nyílászárók

A hosszú évtizedekre visszanyúló fa nyílászárók gyártásában szerzett szakmai tapasztalat alapozta meg a NIVIMO természetes anyaghasználat iránti elköteleződését.

A gondosan válogatott és szárított, I. osztályú vetemedés- és hibamentes fenyő, tölgy vagy meranti fából készült NIVIMO fa ablakok és ajtók kiváló hő- és hangszigetelési értékekkel rendelkeznek, megvalósítva megrendelőink esztétikai, funkcionális és energiahatékonysági elképzelését.
A fa örök és tagadhatatlan nemességének valamint az egyedi igényekre szabott, korszerű gyártási technológiának köszönhetően, fa nyílászáróink nem csupán az új építésű ingatlanokba kerülhetnek beszerelésre, de a műemlékvédelem alatt álló épületek nyílászáró cseréje során is kiválóan alkalmazhatók, hiszen tökéletesen illeszkednek a külső homlokzati képbe.

A NIVIMO fa tolóajtók hatalmas üvegfelületei nagyvonalú építészeti elképzelések megvalósítását teszik lehetővé a tágas, világos otthont megálmodó megrendelőink számára, nagy mozgásteret biztosítva a tervezéssel megbízott szakemberek számára a klasszikus és a modern stílusban épülő házak esetében egyaránt.

Ajánlatkérés